Om Asp Rørservice

Asp Rørservice er et utradisjonelt firma som ble etablert i 2007. Vi er utadisjonelle i forbindelse med nyskapning innen energi og varme. 

I snart fem har vi hatt æren av å hjelpe bedrifter og privatpersoner med store og små utfordringer innenfor vårt felt. Asp Rørservice er totalleverandør av gass-, varme- og kjøleanlegg. Vi tilbyr jord-, berg- og sjøvarme med vannbåren anlegg. Vi utfører også industri rørlegging, samt tradisjonell rørlegging.

Som medlem av VB finnes det mange fordeler ved å velge oss:

  • Vi gir våre kunder ett komplett tilbud for landsdekkende rørleggertjenester via én hovedsamarbeidspartner. 
  • Våre kunder skal føle seg trygge på vår komplette løsning for landsdekkende rørleggertjenester, og vi vil legge til rette for å skape vinn – vinn situasjoner i alt vi foretar oss. 
  • Ideen er at denne samarbeidsløsningen skal kunne håndtere all rørleggertjenester overfor våre kunder. 
  • VB er et heleid konsept eid av medlemsbedriftene, dette medfører at integrasjonen mot grossist er meget sentral. Dette muliggjør logistikkløsninger og samarbeid i verdikjeden som overgår et vanlig kunde/leverandør forhold, og som følgelig kommer våre kunder til gode. 
  • VB har etablert en styringsgruppe, bestående av de mest erfarne medlemmene i kjeden innen bedriftsmarkedet. Denne gruppen har til hensikt å tilrettelegge for kompetent og kvalitativ gjennomføring av alle arbeidsoppgaver som utføres for våre kunder. 
  • VB fokuserer på drift- og vedlikeholdsmarkedet, og kommer til å bruke store ressurser på å ta markedsandeler innen dette området. 
  • Vi er derfor avhengig av at dere blir en fornøyd og begeistret kunde, og vi vil følgelig vektlegge kvalitetssikring, HMS og vår evne til konstruktiv kommunikasjon og samarbeid stort fokus. 
  • I en løsning som vi vil designe for dere vil det følgelig oppstå utfordringer underveis i samarbeidet. Dette ønsker vi å møte med ydmykhet kombinert med konstruktiv dialog, slik at vi sammen kan omdanne våre felles erfaringer til positive forbedringer for alle parter.